Over By Lindsey

Leuk dat je mij gevonden hebt! 

Lindsey Vermeulen is mijn naam. Afgestudeerd aan Akademie Vogue te Amsterdam als Allround Styliste, gespecialiseerd in o.a. Media- en Interieur- en Modestyling. Daarnaast afgestudeerd Creative Desktop Publisher (DTP) en Webdesigner aan Gmi*designschool te Amsterdam. 

Na de opleiding Allround Styling aan Akademie Vogue, wist ik het eigenlijk meteen. Mediavormgeving past perfect in mijn straatje en na de opleiding Webdesign kan ik ook goed uit de voeten met HTML, CSS, CMS, Magento.

Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan bij onder andere DOK 2 het Woonwarenhuis, Claudia Sträter en Expresso Fashion als Grafisch Vormgever / DTP-er heb ik besloten per 1 januari 2017 voor mezelf te beginnen als freelance creatief vormgever / creatief dtp-er.

BY LINDSEY. grafisch ontwerp is een klein, persoonlijk en fris ontwerpbureau gevestigd in Veenendaal.

Komt je bedrijf handjes tekort? Is het tijd voor een opfrisbeurt of sta je aan het begin van een nieuw avontuur waarbij je een volledige huisstijl nodig hebt? Ik kom je graag creatief ondersteunen zowel voor online als offline design. Voor het vullen van webshop content en social draai ik mijn hand ook niet om.

Klanten waar ik met trots opdrachten voor heb mogen doen zijn o.a. America Today, DOK 2, LABEL51, Rein Veenendaal Fietsen, MSmode, some,.. , Airpop, HSV, MACRO, Toyota Gebr. van Gent, Expresso Fashion, Claudia Sträter, Steps en Heerlijkheid Mariënwaerdt.

De meeste opdrachten starten met een lekkere kop koffie. Ik vertel je dan graag meer over mijn bedrijf en de mogelijkheden!

Nieuwsgierig? Laat even weten wat je in je koffie drinkt.

info@lindseyvermeulen.comwww.lindseyvermeulen.com | www.bylindsey.nl | www.byfroufrou.nl

lindsey.

BY LINDSEY. denkt graag creatief mee, maar wel een tikkeltje anders.