Leuk dat je mij gevonden hebt!

BY LINDSEY. grafisch ontwerp is een klein, persoonlijk en fris ontwerpbureau gevestigd in Veenendaal.

Komt je bedrijf handjes tekort? Is het tijd voor een opfrisbeurt of sta je aan het begin van een nieuw avontuur waarbij je een volledige huisstijl nodig hebt? Ik kom je graag creatief ondersteunen zowel voor online als offline design. Voor het vullen van webshop content en social draai ik mijn hand ook niet om.

Klanten waar ik met trots opdrachten voor heb mogen doen zijn o.a. America Today, DOK 2, LABEL51, Rein Veenendaal Fietsen, MSmode, some,.. , Airpop, HSV, MACRO, Toyota Gebr. van Gent, Steps, Expresso Fashion, Claudia Sträter en Landgoed Mariënwaerdt.

De meeste opdrachten starten met een lekkere kop koffie. Ik vertel je dan graag meer over mijn bedrijf en de mogelijkheden!

Nieuwsgierig? Laat weten wat je in je koffie drinkt.
info@lindseyvermeulen.comwww.lindseyvermeulen.com | www.bylindsey.nl | www.byfroufrou.nl

 


BY LINDSEY.